Sluiten
Sluiten
product.title
Opgeslagen als favoriet
Favorieten bekijken op mobiel en computer
Maak een gratis login aan om uw favorieten te bekijken op uw mobiel en computer.
Maak een gratis login aan Bekijk uw favorieten
Home
Producten
Cadeaubon Buitenspel Outlet
Gidsen & inspiratie
Hulp
Bekijk alles in Rackets Adviesgids rackets Nieuws Aanbiedingen

Adviesgids Rackets

Vind het juiste racket.

Start de test
Bekijk alles in Rackets Babolat Li-Ning
Bekijk alles in ZERV Battleax Coti Dragonfly
Bekijk alles in Forza Power Precision
Bekijk alles in RSL Master Speed Nova
Bekijk alles in Victor Auraspeed DriveX Jetspeed Thruster
Bekijk alles in Yonex ArcSaber Astrox Nanoflare
Bekijk alles in Junior Forza
Spelerstype
Controle Allround Power
Niveau
Beginner Licht beoefend Beoefend Zwaar beoefend Toernooispeler Junior
Bekijk alles in Tassen ZERV Li-Ning RSL Victor Yonex
Forza

Bekijk alle tassen van Forza

Bekijk alles in Tassen ZERV Li-Ning RSL Victor Yonex
Bekijk alles in Schoenen Junior
Yonex

Bekijk alle schoenen van Yonex

Bekijk alles in Heren Asics Forza Li-Ning Mizuno Victor Yonex
Bekijk alles in Dames Asics Forza Li-Ning Mizuno Yonex
Bekijk alles in Schoenen Junior
Yonex

Bekijk alle schoenen van Yonex

Bekijk alles in Kleding
Forza

Bekijk het uitgebreide assortiment van Forza

Bekijk alles in T-shirt/Polo Junior
Bekijk alles in Heren ZERV Babolat Forza Li-Ning RSL Victor Yonex
Bekijk alles in Dames ZERV Babolat Forza Li-Ning RSL Victor Yonex
Bekijk alles in Shorts Junior
Bekijk alles in Heren ZERV Babolat Forza Li-Ning RSL Victor Yonex
Bekijk alles in Dames Forza RSL Victor Yonex
Bekijk alles in Rokjes Junior
Bekijk alles in Dames ZERV Babolat Li-Ning Yonex Forza RSL Victor
Bekijk alles in Jurken Forza Yonex
Bekijk alles in Trainingspakken Junior
Bekijk alles in Jassen Heren Dames
Bekijk alles in Hoodie Heren
Bekijk alles in Broeken Heren Dames
Bekijk alles in Kousen ZERV Babolat Forza Li-Ning Mizuno RSL Yonex
Bekijk alles in Kleding
Bekijk alles in Ballen ZERV Forza Li-Ning RSL Victor Yonex
RSL

Bekijk alle ballen van RSL

Bekijk alles in Ballen ZERV Forza Li-Ning RSL Victor Yonex
Bekijk alles in Accessoires Buitenspel Drinkbekers Handdoeken Petten/Zonneschermen Speedminton Sport zorg fondsen Zweetbandjes / Polsbandjes Diversen
Bekijk alles in Grips Babolat Forza RSL Victor Yonex
Bekijk alles in Snaar Victor Ashaway Yonex
Bekijk alles in Accessoires Buitenspel Drinkbekers Handdoeken Petten/Zonneschermen Speedminton Sport zorg fondsen Zweetbandjes / Polsbandjes Diversen
Bekijk alles in Merken
Forza

Bekijk alles van Forza

Bekijk alles in Ashaway Ashaway Snaar
Bekijk alles in Asics Asics Schoenen
Bekijk alles in Babolat Babolat Accessoires Babolat Kleding Babolat Rackets
Bekijk alles in Forza Forza Accessoires Forza Ballen Forza Kleding Forza Rackets Forza Schoenen
Bekijk alles in Li-Ning Li-Ning Accessoires Li-Ning Ballen Li-Ning Kleding Li-Ning Rackets Li-Ning Schoenen Li-Ning Tassen
Bekijk alles in Mizuno Mizuno Schoenen
Bekijk alles in Mueller Mueller Accessoires
Bekijk alles in Ortho Movement Ortho Movement Accessoires
Bekijk alles in RSL RSL Accessoires RSL Ballen RSL Kleding RSL Rackets RSL Tassen
Bekijk alles in SmellWell SmellWell Accessoires
Bekijk alles in Speedminton Speedminton Accessoires
Bekijk alles in Victor Victor Accessoires Victor Ballen Victor Kleding Victor Rackets Victor Schoenen Victor Tassen
Bekijk alles in Yonex Yonex Accessoires Yonex Ballen Yonex Kleding Yonex Rackets Yonex Schoenen Yonex Tassen
Bekijk alles in ZERV ZERV Accessoires ZERV Ballen ZERV Kleding ZERV Rackets ZERV Tassen
Bekijk alles in Merken
Bekijk alles in Gidsen Wanneer moet ik mijn badmintonuitrusting vervangen? Racketadviseur Badminton racketgids Welke badmintontas moet ik kiezen? Kies de juiste badmintonschoenen - Een belangrijke keuze! Ontdek de beste badmintonshuttles voor jou! Bespan je racket voor overwinning met de juiste snaar! Welk badmintonracketgrip moet je kiezen?
Adviesgids Rackets

Welk racket moet ik kiezen?

Bekijk alles in Over badminton Must-Have Badmintonuitrusting van Yonex - Superioriteit in Elke Slag Li-Ning: Badmintonmateriaal voor alle niveaus - Vind jouw match! Duurzaam en Stijlvol: FZ Forza Badminton 2023-2024 Mizuno badmintonsko: Merk het verschil! ZERV badmintonrackets voor alle niveaus! Buitenshuis badminton voor de tuin - AirBadminton Kerstcadeau-ideeën voor de badmintonspeler!
Hulp & contact Handelsvoorwaarden Privacybeleid FAQ Laagste prijs Bestellingsstatus Snelle levering Klacht Goederen retourneren Cadeaubon Kortingscode
Over ons Privacybeleid
Bekijk alles in VOORRAADUITVERKOOP
Bekijk alles in VOORRAADUITVERKOOP
Bekijk alles in SUMMER SALE
Bekijk alles in SUMMER SALE
Bekijk alles in MID SEASON SALE
Bekijk alles in MID SEASON SALE
Bekijk alles in BLACK NOVEMBER
Bekijk alles in BLACK NOVEMBER
Bekijk alles in SINGLES DAY
Bekijk alles in SINGLES DAY
Bekijk alles in BLACK FRIDAY
Bekijk alles in BLACK FRIDAY
Bekijk alles in Kerstcadeau's
Bekijk alles in Kerstcadeau's
Bekijk alles in JANUARI UITVERKOOP
Bekijk alles in JANUARI UITVERKOOP
Bekijk alles in VERJAARDAG
Bekijk alles in VERJAARDAG
Bekijk alles in PASEN
Bekijk alles in PASEN
Bekijk alles in UITVERKOOP Rackets Tassen Accessoires
Bekijk alles in Schoenen Dames Heren
Bekijk alles in Kleding Dames Heren Junior
Bekijk alles in UITVERKOOP Rackets Tassen Accessoires
Bekijk alles in Outlet Rackets Tassen Schoenen Kleding Accessoires
Bekijk alles in Outlet Rackets Tassen Schoenen Kleding Accessoires
Hebt u vragen?
Tlf:
  • Jouw zoekopdrachten
  • Populaire zoekopdrachten Zoeksuggesties
Gevonden producten
Producten
Inhoud
UITVERKOOP - Bespaar tot 80% - Bekijk aanbiedingen
Voorpagina

Privacybeleid

  1. ALGEMEEN
    1. Dit privacybeleid met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens beschrijft hoe Badminton-shop informatie over jou verzamelt en verwerkt.
    2. Het privacybeleid is van toepassing op persoonlijke informatie die je ons verstrekt of persoonlijke informatie die we verzamelen via de website van Badminton-shop, www.Badminton-shop.nl
    3. Badminton-shop is de gegevensbeheerder voor jouw persoonlijke gegevens. Als je vragen hebt over ons beleid inzake persoonsgegevens, neem dan gerust contact met ons op via onze contactgegevens vermeld onder punt 8.
       
  2. BADMINTON-SHOPS INZAMELING VAN JOUW PERSOONSGEGEVENS
    1. Welke persoonsgegevens verzamelen wij en voor welke doeleinden?
      1. Wanneer je onze Badminton-shop website bezoekt, verzamelen we automatisch informatie over je – dit kan bijvoorbeeld zijn welke browser je gebruikt, jouw IP-adres, je zoektermen op de website en informatie over je computer om de hele aankoopervaring op onze website voor je te verbeteren..
      2. Als je een product bij ons koopt, verzamelen we informatie over je. Dit geldt bijvoorbeeld voor naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Daarnaast slaan we ook informatie op over welke producten je koopt en mogelijk hebt geretourneerd om je producten te kunnen leveren en om aan onze boekhoudkundige verplichtingen te voldoen.
      3. Wanneer je een profiel aanmaakt of een aankoop doet, heb je de mogelijkheid om aan te vinken of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Je kunt je hier op elk moment via de website of onderaan de marketing die je ontvangt voor uitschrijven.
    2. Wat is de basis voor de gegevensverzameling?
      1. Het verzamelen van gegevens is noodzakelijk zodat we onze belangen kunnen waarmaken en de volledige klantervaring op Badminton-shop voor je kunnen verbeteren en je relevante aanbiedingen kunnen doen.
  3. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS
    1. Persoonsgegevens worden verzameld en gebruikt voor de volgende doeleinden:
      – Verwerking van bestellingen in onze webwinkel
      – Abonnement op de nieuwsbrief
      – Beheer van gebruikersaccount / profiel
      – Deelname aan wedstrijden of andere evenementen
      – Verzenden van ander marketingmateriaal, waaronder uitnodigingen voor evenementen en toekenning van waardecodes (bv. via nieuwsbrief of via Facebook)
      – Verzameling en evaluatie van consumentenbeoordelingen
      – Overzicht van de aankoopgeschiedenis
      – Statistische gegevens
      – Andere marketingactiviteiten
    2. Uw persoonsgegevens zullen alleen worden gebruikt voor het toezenden van marketingmateriaal als u daarvoor vooraf uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven, tenzij de wet ons toestaat contact met u op te nemen zonder dat u daarvoor eerst toestemming hebt gegeven.
    3. Wij houden statistieken bij over het gedrag van onze gebruikers op de website en over welke producten favoriet zijn bij de consument. Deze gegevens bevatten GEEN persoonsgegevens. Door deze gegevens te analyseren, wordt kennis verkregen over het gebruik van de website door de gebruiker. De informatie wordt gebruikt om de gebruikerservaring op de website te verbeteren. De gegevens worden door Badminton-shop gebruikt om inzicht te krijgen in hoe een geaggregeerde groep de website gebruikt en navigeert en om van daaruit de website in de toekomst beter en gebruiksvriendelijker te maken. Het is belangrijk te vermelden dat wij niet kunnen zien waar u vandaan komt of waar u naartoe gaat wanneer u onze website verlaat. Daarnaast verzamelen wij ook informatie over welke producten onze consumenten in het algemeen verkiezen. Dit helpt ook om de site en de gebruikerservaring te verbeteren. Deze informatie wordt NIET gedeeld of verkocht aan derden en geen van uw aankoopgegevens wordt gedeeld.
       
  4. JOUW RECHTEN
    1. Om transparantie te creëren met betrekking tot de verwerking van je gegevens, moeten wij, als verantwoordelijke voor de verwerking, je informeren over je rechten.
    2. Recht op inzage
      1. Je hebt te allen tijde het recht om ons schriftelijk om informatie te vragen over onder meer welke gegevens wij over je hebben geregistreerd, welk doel de registratie dient en welke categorieën persoonsgegevens en ontvangers van gegevens dat kunnen zijn, evenals informatie over waar de informatie vandaan komt.
    3. Recht op rectificatie
      1. Je hebt het recht om onjuiste persoonlijke informatie over jezelf door ons te laten corrigeren. Als je merkt dat er fouten zijn in de informatie die we over jou hebben geregistreerd, verzoeken we om schriftelijk contact met ons op te nemen zodat de informatie kan worden gecorrigeerd. Neem contact met ons op via onze Chatbot.
    4. Recht op vergetelheid
      1. In bepaalde gevallen heb je het recht om alle of een deel van je persoonlijke gegevens door ons te laten verwijderen. Voor zover de verwerking van je gegevens noodzakelijk is, bijvoorbeeld om te voldoen aan onze boekhoudkundige verplichtingen, zijn wij niet verplicht je persoonlijke gegevens te verwijderen.  
    5. Het recht op beperking van de verwerking tot opslag
      1. In bepaalde gevallen heb je het recht om de verwerking van je persoonsgegevens te laten beperken tot opslag, bijvoorbeeld als je van mening bent dat de informatie die we over je hebben onjuist is.
    6. In bepaalde gevallen heb je het recht om de verwerking van je persoonsgegevens te laten beperken tot opslag, bijvoorbeeld als je van mening bent dat de informatie die we over je hebben onjuist is.
      1. Je hebt het recht om je persoonlijke informatie openbaar te maken en wij hebben het recht om deze informatie over te dragen aan een andere gegevensbeheerder wanneer we je persoonsgegevens verzamelen – bijvoorbeeld verbonden aan aankopen van producten.  
    7. Het recht op beperking van de verwerking
      1. – Je hebt altijd het recht om, om bijzondere redenen, bezwaar te maken tegen onze verwerking van persoonsgegevens die we verzamelen om de functies van Badminton-shop te verbeteren.
      2. Als je bezwaar maakt tegen de verwerking hebben we niet langer het recht om je persoonsgegevens te verwerken, tenzij we legitieme redenen voor verdere verwerking kunnen aantonen.
    8. Het recht om bezwaar te maken
      1. Je hebt altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag, Nederland, omtrent onze verwerking van jouw persoonsgegevens. Dit kan onder meer digitaal via het meldingsformulier klachten.
         
  5. VERWIJDEREN VAN PERSOONSGEGEVENS
    1. Als je onze webshop gedurende een periode van 1 jaar niet gebruikt, zullen we de informatie die we over je hebben geregistreerd automatisch verwijderen om te voldoen aan de wettelijke vereisten. Daarnaast kunnen wij bepaalde persoonsgegevens voor een langere periode bewaren volgens de vereisten in de boekhoudwetgeving (5 jaar vanaf het einde van het boekjaar) en het consumentenrecht (het 2-jarig reclamatierecht).
    2. Gegevens die wij hebben verzameld voor marketing per e-mail, sms en e-mail, waarvoor je toestemming hebt gegeven zullen we verwijderen als je je toestemming intrekt, tenzij we het recht hebben om door te gaan met de verwerking.
       
  6. VEILIGHEID
    1. We hebben passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen doorgevoerd tegen onopzettelijke of onwettige vernietiging, verlies, wijziging of verslechtering van persoonlijke gegevens en tegen de openbaarmaking of misbruik van onbevoegde personen. 
    2. Uitsluitend werknemers die toegang nodig hebben tot de persoonsgegevens om hun werk uit te kunnen voeren, hebben er toegang toe.
       
  7. COOKIES
    1. Badminton-shop maakt gebruik van cookies om de gebruiker de beste ervaring op de website te geven. Een cookie is een bestand dat in je browser wordt opgeslagen op het apparaat dat je gebruikt en kan alle informatie bevatten die de website erin plaatst.
    2. Het doel van het gebruik van cookies door Badminton-shop is om de site te optimaliseren zodat we de gebruiker de allerbeste ervaring kunnen bieden, verkeersanalyse uit te voeren en voor gerichte marketing. Onderdeel van het gebruik van cookies voor deze doeleinden is dat we de gebruikerservaring kunnen analyseren en verbeteren.
    3. Je kunt te allen tijde voorkomen dat cookies worden opgeslagen. Cookies zijn standaard ingeschakeld in moderne browsers, zoals Google Chrome, Safari, Microsoft Edge en Firefox. Daarom hoef je niets te doen om ons je de beste ervaring te laten bieden. Als je daarentegen geen gebruik wilt maken van cookies, kun je in je browser instellingen vinden om cookies volledig uit te schakelen. Het nadeel hiervan is dat we je niet langer de beste ervaring kunnen garanderen, en in sommige gevallen zal je merken dat de website niet optimaal werkt.
  8. CONTACTINFORMATIE
    1. Badminton-shop is verantwoordelijk voor de persoonsgegevens die via onze website worden verzameld.
    2. Indien je vragen hebt of opmerkingen over dit privacybeleid, Neem contact met ons op via E-mail.

      Badminton-shop
      Blangstedgårdsvej 14
      5220 Odene SØ, Denemarken
  9. WIJZIGINGEN IN HET PERSOONSGEGEVENSBELEID
    1. We hebben te allen tijde het recht om wijzigingen aan te brengen in dit Persoonsgegevensbeleid. Als we wijzigingen aanbrengen in het Persoonsgegevensbeleid, word je hiervan op de hoogte gesteld bij het volgende bezoek aan onze website.
    2. Als je het gewijzigde beleid niet accepteert, kun je Badminton-shop niet blijven gebruiken en kunnen jouw persoonlijke gegevens worden verwijderd
Sluiten

Hulp nodig?

E-mail
Klantenservice

Je bent van harte welkom om een e-mail te sturen naar: [email protected]

Wij zitten klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. We streven ernaar om je e-mail binnen 24 uur op werkdagen te beantwoorden.